divendres, 4 de febrer del 2022

Glosses per la vida quotidiana

Hi ha moltes persones afectades per la pèrdua de dignitat, per l’opressió de les injustícies, per maltractaments, per la violència dels odis i de les guerres, moltes persones estan en condicions de nafrats per l’exclusió. La seva situació sempre és sobrevinguda, ells són els damnificats de la ignomínia social. Aquestes persones mereixen la nostra atenció i el nostre compromís per la causa de la justícia. Ells no poden seguir sent els exclosos de la nostra societat. “Així que Jesús saltà de la barca, l'anà a trobar un home posseït d'un esperit maligne, que venia de les coves sepulcrals, el lloc on vivia” (Mc 5,2-3) 

 No hem d’avergonyir-nos de suplicar ajut. Hi ha situacions que ens aclaparen i des de l’angoixa interior preguem demanant auxili. Ho he de fer els cops que fàcil falta. Creixerem interiorment si reconeixem la nostra petitesa davant l’aparent immensitat inabastable de certs problemes. És en aquests moments quan ens posem en mans del transcendent i implorem el seu ajut.
“Senyor, escolta la meva pregària,
escolta la meva súplica”
Sl 86(85), 
Celebrem la festa de la Candelera. Aquest és el nom popular amb el qual es coneix la festa cristiana del ritu de la presentació del nen Jesús al temple de Jerusalem, així com la purificació de la seva mare, segons obliga la llei jueva. En la litúrgia cristiana del dia d’avui a l’Evangeli es llegeix el Nunc dimittis o Càntic de Simeó. Text breu que ens parla de la descoberta que fa Simeó de Jesús en qui diposita la seva confiança.
“Ara, Senyor,
deixa que el teu servent
se'n vagi en pau,
com li havies promès.
Els meus ulls han vist el Salvador,
que preparaves per presentar-lo
a tots els pobles:
llum que es reveli a les nacions,
glòria d'Israel, el teu poble”
(Lc 2,29-32)

1 comentari:

  1. PokerStars Sportsbook New Jersey Launches Mobile
    BetMGM Casino — The 대구광역 출장샵 Stars 진주 출장마사지 Group, owned by 파주 출장마사지 PokerStars, has launched its Sportsbook mobile app in New Jersey as 포천 출장안마 part 군산 출장마사지 of the NJ Sports

    ResponElimina