dissabte, 17 d’octubre del 2020

Glosses per la vida quotidiana

Hi ha moments que estem cansats interiorment, sembla com si la vida ens pesés més del desitjat. És trobem afeixugats i això ens incomoda. Sembla que no trobem consol pels petits entrebancs quotidians. Necessitem tenir punts d’encolatge espiritual per trobar aquesta pau interior que alguns cops la trobem pertorbada.   

“Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera” (Mt 11,29-30)

La sinceritat hauria de ser la nostra divisa. Hem de combatre la hipocresia, la falsedat, la foscor i tot el que pugui amagar el nostre cor o pensament a l’escrutini dels altres. Les nostres relacions han de ser obertes i transparents a la mirada de les altres persones. No tenim res a amagar i hem de compartir amb els altres el que som.

Guardeu-vos del llevat dels fariseus, que és la hipocresia. No hi ha res de secret que no s'hagi de revelar, ni res d'amagat que no s'hagi de saber. Per això, tot el que heu dit en la fosca, ho sentiran a plena llum, i el que heu parlat a cau d'orella en la cambra més retirada, ho pregonaran des dels terrats” (Lc 12,1-3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada