divendres, 14 de juliol del 2017

Glosses per la vida quotidiana

Al llarg de la vida hi ha moments difícils; són instants que provoquen cansament d’ànima. És en aquesta situació quan necessitem consol i companyia. L’experiència cristiana viscuda en el silenci del cor ajuda a trobar la pau que reconforta i asserena. Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, jo us faré reposar, diu el Senyor.(Mt 11,28)

La nostra societat necessita el testimoni del compromís viu per cercar Déu i així donar-se a l’amor als altres. El testimoni de les persones que s’han deixat seduir per Sant Benet fa avinent que milers d’homes i dones han fet l’opció monàstica i viuen entre nosaltres ajudant-nos a descobrir el que és important en aquesta vida. “Mireu nosaltres ho hem deixat tot per venir amb vós” (Mt 19,27)

No hem de tenir por. Hem de ser confiats en que trobarem consol, fins i tot en els moments més feixucs. La nostra esperança bé de la fe. No té sentit una fe que no porti a l’esperança. Creure és confiar. “Els ulls del Senyor vetllen els qui el veneren, els qui esperen en l’amor que els té; els allibera de la mort i els retorna en temps de fam” (Salm 32)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada