divendres, 10 de gener del 2020

Glosses per la vida quotidiana

El dia de Reis és el dia de les il·lusions infantils que els gran hauríem de saber mantenir en la nostra vida quotidiana. Necessitem d’aquests moments màgics per seguir caminant per la vida, masses penes ens aporta la quotidianitat com per abandonar les nostres il·lusions d’infants. Hem de procurar que res faci perdre aquestes il·lusions als nens i nenes. “Llavors s'adonaren que l'estrella que havien vist aixecar-se anava davant d'ells fins que s'aturà sobre el lloc on hi havia el nen. La seva alegria en veure allà l'estrella va ser immensa. Entraren tot seguit a la casa, veieren el nen amb Maria, la seva mare i, prostrats a terra, li presentaren el seu homenatge. Van obrir llavors les seves arquetes per oferir-li presents: or, encens i mirra” (Mt 2,9-12)

Un del signes del nostre temps és la gran quantitat d’informació que ens envolta on es barregen predicadors de tota mena. Hem de saber destriar els venedors de falses il·lusions d’aquelles persones són testimonis d’un missatge que reconforta l’esperit i transforma les nostres vides. “Estimats, no us refieu de qualsevol que sembli inspirat; més aviat poseu-lo a prova per veure si és de Déu, perquè corren pel món molts falsos profetes. Reconeixereu l'Esperit de Déu d'aquesta manera: els qui confessen que Jesucrist s'ha fet realment home, són de Déu” (1Jn 4,1-2) 

L’amor dona sentit a la vida. Gràcies a l’amor les persones vivim en plenitud l’existència. Les relacions humanes han de fonamentar-se en l’amor i cadascú cada dia tenim moltes oportunitats per estimar. No les podem desaprofitar. “Estimats meus, estimem-nos els uns als altres, perquè l'amor ve de Déu; tothom qui estima ha nascut de Déu i coneix Déu. 8 El qui no estima no coneix Déu, perquè Déu és amor” (1Jn 4,7-78)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada