dilluns, 7 de juliol del 2014

Missatge electoral

Tota campanya electoral ha de saber comunicar i transmet un missatge. Aquest  constitueix una part fonamental de la estratègia electoral, quasi bé és la part més important de tota campanya electoral. El missatge és l'essència de com arribar als votants i la manera de posicionar la candidatura respecte als altres contrincants de la contesa electoral.

No és possible parlar de política sense parlar del missatge electoral que hi ha al darrera, en algun moment, de tot candidat polític. Els anuncis o falques a la premsa, ràdio i televisió, o la publicitat de correu directe, d’un candidat han de comunicar el missatge. Els discursos, les intervencions i entrevistes a la premsa han reforçar-lo.


El missatge de la campanya comprèn les raons que motiva tot candidat a presentar-se a unes eleccions. Són les raons més imperioses per les quals qualsevol votant hauria votar al candidat i no a la seva oposició. Dit d'una manera senzilla: és el que el candidat comunica a l'electorat perquè aquest pugui posicionar-lo a ell i a la seva candidatura en relació a l'oposició. Així de simple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada