dimarts, 24 d’octubre del 2017

Hipòcrites governants de l’Estat, ¿per què mentiu tant?

No tenen solució, miris com es miri, hi ha persones al govern de Madrid que no són bona gent. No tenen misericòrdia pels catalans, només entenen de revenja. Per ells, Catalunya no és Espanya, Catalunya és d’Espanya. Matís important. Per més que l’abat de Santa Maria de Montserrat hagi demanat que hi hagi un diàleg i es busqui una sortida a la situació actual "sense que ningú surti humiliat" al govern de l’Estat hi ha persones que volen humiliar als catalans. Són persones dolentes incapaces d’abordar políticament el problema plantejat per una part de la societat catalana. Porres contra urnes, aquest és el seu llenguatge. Són governants de cor de pedra, burletes en les seves declaracions, superbs en els seus judicis falsaris. Mentiders sense aturador. Durant temps han sostingut que el president Puigdemont havia d’afirmar simplement que no s’havia proclamat la independència. La vice-presidenta, amb to insolent, el que habitualment gasta, afirmà que “no era muy difícil decir si había declarado o no la independencia".

Doncs bé, el darrer paràgraf de la darrera carta del president Puigdemont al president del govern de Madrid deixà ben clar que no s’havia aprovat la independència en el Parlament de Catalunya. Si és així, perquè, no només es nega que ho digués, sinó que ara es demanen més condicions per no aplicar l’article 155. Com manipuladors subtils de consciències perverteixen el llenguatge. Com ja han repetit diferents càrrecs del PP, entre els quals hi ha el ministre de Cultura que ha explicat que amb l'article 155 no "se suspèn l'autonomia", sinó que "el que fem és restaurar-la". Nou eufemisme que amaga la versió més cínica de la política.


Governen com els hipòcrites, diuen una cosa i en fan una altra. Encegats per l’odi han dictat sentència: “a por ellos”. Aquesta és la seva lògica. Sinó no és per això, com poden justificar la seva actitud davant d’un fiscal de l’Estat que està disposat a empresonar al president Puigdemont tant bon punt proclami la independència. En què quedem, ¿l’ha proclamat o no?. Com que està en llibertat, això vol dir que no l’ha proclamat. Algú menteix i molt. Pobre Espanya està en mans dels hereus polítics de la llarga ombra franquista. Són els fills de los “novios de la muerte” i dels patriotes de camisa blava exultants  cantants del “Cara al sol”. Mentrestant, molts catalans ens preparem a celebrar la joia de la independència i ens preparem per resistir pacíficament la folia repressiva de l’estat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada