dissabte, 5 de gener del 2019

Glosses per la vida quotidiana


Els cristians tenim la responsabilitat de fer conèixer a les altres persones quina és la causa de Jesús. Hem d’estar al servei d’ajudar a les persones a interessar-se per Jesús, a voler-lo conèixer i a trobar-se amb ell. “Sóc una veu que crida en el desert: «Aplaneu el camí del Senyor», com diu el profeta Isaïes” (Jn 1,23)

Les persones creients podem caure en la temptació de classificar als altres segons les seves creences i no per la caritat de les seves obres. Déu no jutja per la qualitat de les creences sinó per la bondat del que fan les persones. “Estimats sabeu prou que ell és bo; per això heu de reconèixer que tothom qui obra bé es fill de Déu”. (1Jn 2,29).

Estimar és el gran manament de totes les religions, i també del cristianisme. Sembla fàcil estimar, però cada dia tenim petites mostres com l’egoisme, la incomprensió i altres temptacions ens impedeixen tenir el cor obert a l’amor. Aquesta és la nostra feblesa i per això ens cal obrir el cor per tal de poder estimar cada dia una mica més. “Qui no obra el bé i no estima el seu germà no és de Déu” (1Jn 3,10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada