dimarts, 18 de març del 2014

Recomanacions pels majors de 60 anys. II


Un bon amic m’ha fet arribar 20 consells per la gent que passa dels 60. Com que em trobo en aquesta situació i bastanta gent del meu entorn també i els que no hi estan en camí. Trobo adient reproduir, en diversos dies, aquests consells. Continuo amb cinc recomanacions més.

La sisena recomanació és que independent de l'edat, mantingui viu l'amor sempre. La següent és estigueu en tot moment net, gaudiu d’un bany diari, sigueu vanitosos, freqüenteu al perruquer, Arregleu-vos les ungles, aneu al dermatòleg, al dentista, i utilitzeu perfums i cremes amb moderació. Ja que encara que no sigueu guapíssims, estigueu almenys ben cuidats. La vuitena és res de ser molt moderns, intenteu ser clàssics. És trist veure gent gran amb pentinats i vestits fets per jovenets.

La novena recomanació e llegiu llibres i diaris, escolteu la ràdio, mireu bons programes a la TV, entreu a internet, envieu i respongueu e-mails, truqueu als amics. Manteniu-vos sempre actualitzats. El desè consell és respecteu l'opinió dels joves tot i que, de vegades poden estar equivocats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada