dimecres, 19 de març del 2014

Recomanacions pels majors de 60 anys. III

Un bon amic m’ha fet arribar 20 consells per la gent que passa dels 60. Com que em trobo en aquesta situació i bastanta gent del meu entorn també i els que no hi estan en camí. Trobo adient reproduir, en diversos dies, aquests consells. Continuo amb cinc recomanacions més.

Onzè consell.  Mai useu l'expressió "en els meus temps", ja que el vostre temps és avui. Dotzè consell. No caigueu en la temptació de viure amb els fills o néts encara que de tant en tant aneu uns dies com a convidat. Aconseguiu millor una persona que col·labori amb les tasques de la llar i només prengueu aquesta decisió quan la fi estigui ben proper.


Següent consell. Pot ser molt divertit conviure amb gent de la vostre generació i el més important, no doneu feina a ningú. Catorzena recomanació. Cultiveu una afició com viatjar, caminar, cuinar, llegir, ballar, criar un gat, un cadell, tenir cura de plantes, jugar cartes, golf, ingressar a Internet, pintar, ser voluntari o col·leccionar alguna cosa. Feu el que us agrada i el que els vostres recursos us permetin. Quinzena recomanació. Accepteu totes les invitacions com festes familiars, aniversaris, casaments, anar a conferències. Visiteu museus, aneu al camp .... l'important és sortir de casa per una estona. Però no es disgusteu si no et conviden perquè de vegades no es pot. Segurament quan vosaltres éreu joves tampoc convidàveu als vostres pares a tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada