diumenge, 29 de març del 2015

Tres simples regles per la vida

He trobat per les xarxes socials unes petites recomanacions per moure’s per la vida. Són tres regles senzilles, però plenes de profunditat.

Primera regla. Si tu no et mous per allò que vols, no ho assoliràs mai. Per aconseguir practicar aquesta norma cal, en primer lloc, aturar-se dins del brogit de la vida i identificar el que es vol. Es tracta de fer evidents els pensaments, el desitjos, fins i tot els intuïts i els no explicitats.

Segona regla. Si no demanes mai, la resposta serà sempre no. No cal ser passiu. Tampoc cal confondre renunciar a algunes coses amb la passivitat o la inactivitat. L’orgull pot fer-nos pensar que no hem d’acceptar l’ajut d’altres persones. La resignació no és bona. És important saber trobar les persones que ens poden ajudar


Tercer regla. Sinó dones un pas i un altre endavant, sempre estaràs al mateix lloc. El primer pas és acceptar-se a un mateix. Assumir el que som i com som. El següents és saber cap on es vol anar. Després d’identificar l’objectiu cal emprendre el camí per assolir-lo. Poc a poc, però amb seguretat que aquesta és la direcció. Es bo adonar-se que hi ha moltes persones que caminen igual que nosaltres per millorar i avançar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada