diumenge, 31 de març del 2013

Diumenge de Pasqua


Bona Pasqua. Amb aquest desig es manifesta la voluntat de moltes cristians de compartir la joia de la resurrecció. La fe no és comprensible sense l’experiència pasqual. La mort és vençuda per l’amor manifestat en Jesús. En el Credo es deia davallà als inferns perquè, com es diu en la carta de Pere (1 Pe 3,18-19) «també Crist patí per raó dels pecats una vegada per sempre. Ell, el just, va patir pels injustos, per conduir-vos a Déu. El seu cos va ser mort, però l'Esperit el féu viure. Llavors anà a dur la seva proclama als esperits empresonats». En la seva baixada als inferns ens rescata i ens perdona les nostres faltes, les omissions i els egoismes que afecten el pla d’amor de Déu.

L’esperit que Jesús ens deixa quan expirà ens ajuda a esdevenir els seguidors. La seva mort és vençuda per l’acció operant del seu esperiti que actua a través nostre. La Pasqua és també el nostre renaixement a la llum que prové de Déu a través d’aquest esperit. El camí pasqual viscut aquest dia esdevé una crida al testimoniatge de la llum que aquesta nit s’ha fet present entre nosaltres. Com els deixebles d’Emmaús, estem de camí i hem de saber trobar el Jesús ressuscitat al nostre costat.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina