dijous, 6 d’octubre del 2011

Steve Jobs




S’ha mort una persona excepcional, única i màgica. En la història de la humanitat, hi ha un abans i un després d’Steve Jobs. Les seves obres han enriquit la vida de moltes persones i han introduït una nova manera de viure. Fou una persona visionària, més que pels seus estudis per la seva capacitat d’intuir les tendències. La seva mirada abastava vàries generacions. Fou capaç d’introduir de forma amigable la informàtica a les llars. Els ordinadors eren bonics i el seu ús fàcil. Gràcies a un sistema de finestres i d’unes icones intuïtives moltes persones entrarem en el món digital que il·luminava el naixement de tota una nova època.

L’habilitat de Jobs fou la de simplificar la complexitat. Gràcies als seus productes la tecnologia digital connectava amb les necessitats de les persones i tenia una resposta per cada una d’elles. Les seves aportacions al món de la informàtica eren uns aparells estètics, amigables, fàcil d’utilitzar i fiables. Les altres marques anaven sempre al darrera del que feia Steve Jobs. Amb encert s‘ha dit que Steve Jobs va arribar sempre abans que la resta de persones. La humanitat per avançar sempre necessitarà de l’esperit visionari i emprenedor com el que tingué Steve Jobs. Com ha dit algú, la seva gran aportació fou la associar les emocions a unes màquines dissenyades per combinar algoritmes. Gràcies a Steve Jobs alguns aspectes de la vida són mes agradables.

Voldria destacar unes paraules assenyades pronunciades a la Universitat de Stanford l’any 2005 “el vostre temps té límits, així que no el perdeu vivint la vida d’una altra persona. No us deixeu atrapar per dogmes, no viviu amb els resultats del pensament d’altres persones. No permeteu que el soroll de les opinions alienes silenciï la vostre veu interior. I més important encara, tingueu el valor de seguir el vostre cor e intuïció, perquè d’alguna manera ja sabeu el que realment voleu arribar a ser. Tota la resta és secundari”.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada