divendres, 9 de desembre del 2016

Glosses per la vida quotidiana

Hem de confiar i viure esperançats. Vindran un dies d’alliberament i justícia. Temps per estimar i ser estimats sense reserves. Seran dies perquè la fidelitat i l’amor es trobaran i tot s’omplirà de pau i bondat. Temps perquè la fidelitat, la bondat i la pau estaran entre nosaltres.

 Ell és a prop per salvar els seus fidels, 
i la seva glòria habitarà al nostre país. 
La fidelitat i l'amor es trobaran, 
s'abraçaran la bondat i la pau; 
la fidelitat germinarà de la terra 
i la bondat guaitarà des del cel. 
El Senyor donarà la pluja 
i la nostra terra donarà el seu fruit. 
La bondat anirà al seu davant, 
encaminarà les seves petjades. 
 (Sl 84,10-14) 

 L’amor transforma i canvia la vida i la història de les persones. L’amor pot aconseguir fer de l’impossible realitat. Estimant tot esdevé diferent perquè l’amor, tot ho pot i tot ho transforma. “S’alçaran les fondalades s’abaixaran les muntanyes i els turons., la serralada es tornarà una plana, el terreny escabrós serà una vall. Llavors apareixerà la glòria del Senyor i la veurà tothom alhora”. (Is 4-5) 

En el Nadal que s’acosta, Déu ens proposa pau a la terra i en els nostres cors. Per manifestar-ho se’ns presenta com una persona com nosaltres i ens convida a acostar-nos-hi confiadament. Des de la feblesa d’un infant i la senzillesa d’un pessebre Déu ens acull tal com som. “Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats; jo us faré reposar” (Mt 11,28)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada