dissabte, 3 de juliol del 2010

L'odi contra els musulmans

A Catalunya, la societat civil i la política han proposat a la comunitat musulmana uns límits que no es poden passar en benefici de la convivència. Els tribunals també ho estant fent d’acord amb l’ordenament jurídic. Una persona de fe musulmana es jutjada quan ha traspassat la línia vermella del que es pot fer i del que no es pot fer. Aquest rigor, necessari per la convivència, caldria aplicar-lo quan algú no musulmà es passa en relació als musulmans.

A Cervera els regidors del partit d’extrema dreta Partit per Catalunya han demanat declarar aquest població municipi lliure de mesquites. Crec que el codi penal tipifica com a delicte incitar l’odi xenòfob i altres actuacions que fomentin comportaments similars. Espero que algun fiscal actui d’ofici contra un partit que proposa negar a uns ciutadans d’aquest país l’exercici d’un dret fonamental com és la llibertat religiosa. Si ara no es posen límits a aquestes actituds d’odi, pot ser quan es vulgui fer sigui massa tard.

1 comentari:

  1. Hola, otro tema importante para darle publicidad

    Recordemos algunas cosas que se HA DICHO Y HECHO en el Parlament de Cataluña y NO SALDRÁ POR LA tv... .... El vídeo te aclarará algunas cosas desde lo más PROFUNDO del Parlament de Cataluña.

    http://www.youtube.com/watch?v=zjIKbLDwBAA
    (unir en una línea si sale cortado o con espacios en blanco el enlace)

    Saben lo que hace. Si lo deseas pásalo a tus contactos, gracias
    No a la censura.

    ResponElimina