divendres, 17 d’octubre del 2014

Aclariments i precisions

M’agradaria fer algunes consideracions  en relació a una notícia que surt publicada avui al diari Ara referent a la meva vinculació al projecte promogut de Josep Antoni Duran Lleida de construir una plataforma centrista  a Catalunya on se m’atribueix ser un dels principals aliats alhora de buscar adhesions a aquest projecte.

En primer lloc, valoro positivament tot el que signifiqui clarificar els espais polítics a Catalunya, si això ajuda a enfortir el procés cap a la seva plena sobirania i a recuperar la confiança de la ciutadania amb la política. Si en aquest camí, alguna força política, em demana la meva opinió sobre què cal fer i com avançar, ho faré amb molt de gust. Considero que, per edat i itinerari personal, tinc una experiència que la puc compartir. Sempre he cregut fermament que  el consens, la col·laboració i el compartir són molt necessaris en política.

No obstant, d’aquesta col·laboració no se’n pot deduir directament la meva identificació amb l’ideari i estratègia de qui em demani la meva opinió. Per evitar qualsevol mala interpretació del que faci o pugui dir jo en el futur, aclareixo que els meus esforços personals s’orienten a enfortir el procés cap a la independència de Catalunya i donar suport, en aquest trànsit, al lideratge del president Mas. En aquest sentit, comparteixo aquest objectiu amb altres persones, políticament independents, que pensem el mateix i provenim de la socialdemocràcia, el socialisme, el liberalisme progressista o del pensament socialcristià. Aquests persones hem decidit convergir en una plataforma amb la voluntat de contribuir a enfortir, tant com sigui possible, la base social del procés cap a la independència aportant nous punts de vista i sensibilitats, construint una plataforma no partidista de reflexió, de difusió d’idees i de mobilització social dels sobiranistes d’esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada