divendres, 5 d’abril del 2019

Glosses per la vida quotidiana


Hem de tenir esperança. Aquesta ens sosté en els moments més difícils, especialment quan pensem que no ens en sortirem. L’esperança l’hem de fonamentar en el convenciment que darrera de qualsevol esdeveniment hi ha un sentit de tot plegat que, en algunes ocasions queda tapat i cal saber desvetllar. “Crearé un cel nou i una terra nova. Ningú no es recordarà del passat, no hi pensarà mai més” (Is 65,17)

Hi ha moments que les persones som conformistes. Pensem que tot ja ens esta bé. Aquesta actitud ens porta a la passivitat. Quasi bé considerem que hi ha un destí fatal que hem d’acceptar sense fer res. Però, podem canviar d’actitud i moure’ns per canviar tot allò que no ens agrada, empresona l’esperit o impedeix viure plenament la vida. “¿Et vols posar bo?” (Jn 5,6)

Més d’un cop ens sentim cansats, fins i tot desesperats. En aquests moments, quan podem defallir i pensar que res té sentit, és quan cal obrir el cor per acollir les raons d’esperança que ens envolten. No estem sols i hem d’acollir fidelment les veus d’esperança que ajuden a fer lleuger el nostre camí.

Totes les paraules del Senyor són fidels
les seves obres són obres d’amor
El Senyor sosté els qui estan a punt de caure,
els qui han ensopegat, ell els redreça
(Sl 144)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada