divendres, 10 de maig del 2019

Glosses per la vida quotidiana


No hem d’estar preocupats i atrafegats per aconseguir bens materials per satisfer les necessitats materials. Abans, cal que dediquem una part del nostre temps a atendre les nostres necessitats espirituals. Cal saber esmerçar-nos a cuida la nostra vida interior i alimentar-la adequadament. “Però no us heu d'afanyar tant per l'aliment que es fa malbé, sinó pel que dura i dóna vida eterna. I el Fill de l'home us donarà aquest aliment” (Jn 6,27)

Som cristians perquè seguim la causa de Jesús. Amb aquests mots condensem el sentit d’unes creences que orienten la vida, aporten pau interior i generen confiança. Gràcies  a les seves paraules i obres la vida pren sentit, i la relació amb els altres es fonamenta en l’amor. “Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam i qui creu en mi no tindrà mai set” (Jn 6,35)

El seguiment de la causa de Jesús transforma. Neix d’un retrobament personal que canvia la manera de ser, de pensar i actuar. En el fons, aquesta causa és la causa dels altres. És un lliurament a l’alliberament de les persones que pateixen qualsevol mena d’opressió i sofreixen. Hem de saber descobrir cada dia què ens exigeix la causa de Jesús. “Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam i qui creu en mi no tindrà mai set. Però ja us ho he dit: vosaltres m'heu vist i encara no creieu.” (Jn 6,35-56)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada