dissabte, 7 de setembre del 2019

Glosses per la vida quotidiana


La joia de viure és un do que hem de saber donar a les altres persones. La vida quotidiana dóna moltes oportunitats per manifestar la nostra cura amb les persones que ens envolten o aquelles que, sense conèixer, esperen un món millor, més just i lliure. També haig d’anunciar la Bona Nova del Regne de Déu a les altres poblacions, aquesta és la missió que m’ha estat confiada. (Lc 4,43)

Els individus no som cap illa. Vivim en relació als altres i res dels que els hi passa ens pot deixar indiferents. Hem d’estar orientats a ser servidors de les seves necessitats i aportar esperança a les seves desesperances. Veniu amb mi, diu el Senyor, i us faré pescadors d’homes (Mt 4,19)

En la nostra societat hi molta informació, però poca comunicació perquè ens falten comunicadors veraços. Un dels problemes bàsics de la nostra societat és la fractura de confiança en els processos de transmissió de la informació. No hi ha confiança perquè hem perdut els referents que validaven els continguts informatius. “Diu el Senyor: Jo sóc la llum del món; el qui em segueix tindrà la llum de la vida” (Jn 8,12)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada