divendres, 12 de gener del 2018

Glosses per la vida quotidiana

Glosses per la vida quotidiana

Hi ha moments en la vida que podem sentir-nos cridats a fer un canvi radical. Són situacions on percebem un crida interior que orienta a prendre un rumb diferent del que dúiem  perquè intuïm que la vida pot tenir més sentit. Hem d’estar atents per saber descobrir aquests moments, escoltar-los i ser-ne fidels. Veniu amb mi, i us faré pescadors d’homes. Immediatament abandonaren les xarxes i se n’anaren amb ell. (Mc 1,17-18)

Els cristians hem de donar testimoniatge del que creiem, al fer-ho aportem credibilitat a la nostra fe. Hem de ser testimonis de camins nous per humanitzar la societat i alliberar a les persones dels seus patiments. La fe sense obres resulta incomprensible. La gent estava admirada de la seva doctrina, perquè els ensenyava amb autoritat i no com ho feien els mestres de la Llei.. (Mc 1,22)

Al llarg de la vida ens preguntem el sentit de tot plegat. Gran pregunta que pot ocupar-nos força temps i deixar-nos, segons quines respostes trobem, desencantats. Estimar a fons és una manera de resoldre el dilema. Pot ser  si ens fem les mateixes preguntes mentre estimem, tot tindrà un altre sentit. En vós, Senyor, hi ha la font de la vida, i veiem la llum en la vostra llum (Salm 35,10)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada