diumenge, 13 d’octubre del 2019

Ressonàncies del P. Jordi Castanyer – Part III


Intervenció de Jordi Castanyer, monjo de Santa Maria de Montserrat a la Vetlla pels presos i exiliats polítics celebrada a Montserrat el 5 d’octubre de 2019. 

Hi ha, en el cor de cadascú, mes harmònics; segur. I tantes reflexions que compartírem. Permeteu que molt breument n’exposi algunes:

                  Tant de bo les nostres parròquies, comunitats, moviments siguin sempre llocs, com ens ha recordat el papa Francesc de  misericòrdia gratuïta on tot el món pugui sentir-se acollit, estimat  perdonat i encoratjat a viure segons la vida bona de l’Evangeli    Assumim aquest repte

                  Centrats com estem  lògicament  en els que gosem dir nostres empresonats i exiliats no podem oblidar-nos de tants homes i dones que són a les presons, que conviuen amb els nostres polítics, i molts dels quals lamentablement, a diferencia dels nostres polítics i líders socials, no en sortiran enfortits sinó sovint sols i abatuts.

                  Que la preocupaci6 i la lluita política no ens faci oblidar de tantes bosses de pobresa que tenim ben a prop nostre.

                  No hi ha sofriment que a l’hora no pugui ser fecund  però ens cal ser solidaris  ajudar-nos a portar les carregues de tots.

Continuem la nostra Vetlla, oberts encara a la sorpresa de Deu, que ens parla a traves de la seva Paraula, de les reflexions que hi anem fent des de vessants religioses diferents, a traves dels gestos, de la musica, del cant  de l’art  del so i de la llum  De tot  però sobretot de la fraternitat, de la companyia, de la solidaritat. En una paraula: de l’amor que Ell vessa en els nostres cors

Fi del document

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada