divendres, 7 de juliol del 2017

Glosses per la vida quotidiana

Creure és una decisió personal fonamentada en un convenciment interior no demostrable. La fe brolla en el cor a partir de la trobada personal amb Déu com experiència de sentit de vida. Aquesta vivència genera confiança i adhesió. Tomàs, ¿perquè m’ha vist has cregut? Feliç els qui creuran  sense haver vist. (Jn 20,29)

Els creients tenim la responsabilitat de se testimonis de que la fe són obres, però també una vivència espiritual. Creure ens compromet a ser actius a favor de la justícia i ser contemplatius de l’acció de l’amor. La vida interior forma part del compromís de la fe. “Com pedres vives, deixeu que Déu faci de vosaltres un temple espiritual, un sacerdoci sant”(1Pe 2,5)

Déu està al costat dels qui l’estimen i l’invoquen. Aquesta seguretat genera confiança i és font d’esperança. Això és així perquè els creients som testimonis del seu amor i fem de l’amor font de vida. “Quan els pobres invoquen  el Senyor, ell els escolta i els salva del perill. Acampa l’àngel del Senyor entorn dels seus fills fidels, per protegir-los”. (Salm 33)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada