diumenge, 11 de novembre del 2018

Aportacions per renovar l’esperit


El blog “Montserrat projecte de vida” promogut per un grup de monjos de Santa Maria de Montserrat publica regularment textos que ajuden a millorar la vida espiritual de les persones. Aquestes reflexions ajuden a fer possible el que ens recomana sant Pau en la seva carta als cristians de Roma: “No us emmotlleu al món present; deixeu-vos transformar i renoveu el vostre interior, perquè pugueu reconèixer quina és la voluntat de Déu, allò que és bo, agradable a ell i perfecte.” (Rm 12,2). Per això vull compartir les reflexions d’aquest grup de monjos.

“Us asseguro que aquesta viuda pobra hi ha tirat més que tots els qui tiren al tresor; perquè tots hi ha tirat d’allò que els sobra; ella, en canvi, de la seva indigència, hi ha tirat tot el que posseïa, tot el que tenia per a viure” (Mc 12:41)

“Europa té un patrimoni moral i espiritual únic en el món, que mereix ser proposat de nou amb passió i frescor renovada.” Papa Francesc, Facebook 11 de juliol de 2017.

“La vida d’un cristià és com un sagrament, un signe que ens fa entreveure i entreviure el misteri de Jesucrist”. Mossèn Modest Prats, Homilies de Medinyà, pàg 70.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada